За мен  Много се радвам, че сте любопитни да научите нещо повече за мен и  четете моите публикации! Казвам  се  Изабел Батова от гр.София и съм на 28 години. От 6-годишна се занимавам с класическа музика. Специалността ми е цигулка. В момента работя в голям симфоничен оркестър в София.

  От 15-годишна се запалих по книгите за личностно развитие и досега тази искра не е угаснала. Точно обратното. Много обичам да чета най-различни книги за човешките взаимоотношения, положителното мислене, финансовата свобода, психология, бизнес, здравословно хранене, автобиографии на успяли личности и т.н.к.


  Вярвам, че всяка промяна е за добро и всеки проблем крие в себе си възможност за постигане на нашите цели. Смятам, че ако искаме светът около нас да се промени към по-добро, трябва първо ние да се променим и да станем огледало на това, което искаме да видим отсреща. Обичам да мечтая и да постигам целите си.

  Реших да създам свой собствен блог, защото искам да споделя информацията, която смятам за интересна и полезна и с други хора. Ще се радвам да се запозная с нови хора, които имат сходни интереси с моите и не само. Нека всеки, на когото му се стори интересен моя блог и иска да разменим опит и идеи, да се свърже с мен. Вярвам, че от всеки човек има какво да науча!

                                            ОЧАКВАМ ВИ! :)))